Jelenlegi hely

RólunkKROPON Hungary Kft.

Mi is, mint minden ember rendszeresen járunk temetőbe, hogy elhunyt Szeretteinkre nyughelyüknél is emlékezzünk, virággal díszítsük a sírt, gyertyát gyújtsunk.

A temetőkben járva, látva sok olyan sírt, melyeken már a természet, évszakok váltakozása mély nyomokat hagyott, fogalmazódott meg bennünk, hogy tennünk kellene valamit ezeknek a síroknak a megóvása érdekében.

Társaságunk már több mint két éve foglalkozik a kompozit technológia síremlék felújítására történő kifejlesztésével. A nálunk dolgozó szakemberek az évek folyamán kifejlesztették azt a speciális keveréket, mely kiválóan alkalmas a régebbi sírok állagmegóvására és felújítására, ezzel hosszú évekkel meghosszabbítva élettartamukat. Az újonnan kifejlesztett színmintáknak köszönhetően már több mint tíz féle választható felülettel újíthatjuk fel a meglévő síremléket.

De mit lehet tenni, a már megsüllyedt, széttöredezett síremlékekkel? Erre a kérdésre válaszként született meg a hazai fejlesztésű, kompozitból készült síremlékek magyarországi gyártásának és forgalmazásának a gondolata. A több éves fejlesztő- és kutatómunkának köszönhetően most már széles szín, méret és formaválasztékkal tudjuk megrendelőink igényeit kielégíteni az esztétikus, időjárásálló, könnyen telepíthető (akár télen is) kompozitból készült síremlékekkel.